Opvang (voorschools, naschools)

Voorschoolse opvang

De stichting kinderopvang verzorgt voorschoolse opvang bij ’t Vonkje, gelegen naast de school.

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot dhr. Leo Dekker. Telefoon: 0223-613 153 of e-mail: info@drietandmail.nl

Naschoolse opvang / Vakantie opvang

De naschoolse opvang wordt verzorgd door Stichting Kinderopvang Den Helder – Texel de opvanglocatie voor de Drietand School is BSO sportcity. BSO SportCity vindt u in het Sportcenter Den Helder (Quelderduyn) aan de Schootenweg.

Voor meer informatie of aanmelden voor naschoolse opvang kunt u contact opnemen met de Stichting Kinderopvang

Vakantie opvang

Ook voor de vakantieopvang kunt u terecht in BSO SportCity. Meer informatie over de opvang tijdens de schoolvakanties Kunt u krijgen bij de pedagogisch medewerkers van de locaties.

Stichting Kinderopvang Den Helder – Texel

Korvetstraat 67, 1784 MP DEN HELDER