Sportservice

Sportservice Den Helder is het sportloket voor de gemeente Den Helder.                                                                                           Sport- en buurtverenigingen, sportorganisaties, scholen en inwoners kunnen bij ons terecht met al hun sportvragen.                                                                                                                                                                                                                             Sportservice Den Helder is onderdeel van Sportservice Noord-Holland.

Jeugd in beweging
Kinderen zijn gek op sporten en bewegen.

Toch blijkt dat bewegingsarmoede en overgewicht toenemen, en blijken niet alle kinderen even makkelijk de weg naar de sportvereniging te vinden.

Middels verschillende projecten en initiatieven spant Sportservice Den Helder zich in om sport en bewegen onder de jeugd te bevorderen.

overzicht sporten periode 2 2013-2014